Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
9 berichten.
Alessa schreef op 18 oktober 2019 om 13:24:
we waren dinsdag naar de bib geweest voor een super tof spel en daardoor hebben we de bib weer wat beter leren kennen donderdag hadden we een grote toets van Frans woensdag hebben we filmpjes en foto.s van zeeklassen gemaakt vrijdag hebben we met schelpen in ons zeeboekje gewerkt
Tuur, Nola en Dana - Klas 4 schreef op 13 oktober 2019 om 19:16:
Juffrouw Viviane werd vorige week 60 jaar! We hebben haar met de hele school verrast. Ze schrok erg, want dit had ze helemaal niet verwacht. Ze vond het heel leuk. We hopen dat ze een fijne verjaardag heeft gehad. Kusjes van de hele school!
Emma en Fabrice schreef op 10 oktober 2019 om 14:52:
Hallo beste ouders en kinderen. Wij zijn naar de bib geweest en we hebben een tof spel gespeeld. Als eerste kregen we een rondleiding over de afdelingen en de afdelingen waren:de peuterafdeling,de kleuterafdeling,de jeugdafdeling en de jongerenafdeling. Daarna konden we het spel spelen .Iedereen moest per twee. Het spel bestond uit: een bord,een dobbelsteen en pionnen. Ieder team kreeg een pion en we moeste opdrachtjes doen zoals:boeken zoeken boeken opzoeken via de computer... Dit was dan het einde van het bezoek aan de bib.Doei!!!!!! Emma en Fabrice.
Yari Vanderhallen schreef op 10 oktober 2019 om 13:25:
Deze week waren er 3 Jarigen: juf Viviane, juf Lien en juf Valerie . we hebben we ook een toets van mundo . We hebben een nieuwe contact 4 van frans geleerd. We zijn ook al over zeeklassen aan het leren .We hebben morgen ook vrijaf!!!!!!!!! hoera jes!!!!!!!!!!!!!!!!
Jolien schreef op 4 oktober 2019 om 13:23:
Gisteren hebben we iets gemaakt over de week van vrede. We moesten in groepjes van 4 een tekening maken en daarna verven. Woensdag was juf Sara bij ons in de klas en hebben we filmpjes gemaakt en daarna omgedraaid. Vandaag hebben we nieuwe woordjes van Frans geleerd. Jolien
Samuele schreef op 20 september 2019 om 13:25:
Ik vond het wel leuk dat iedereen zijn kleren van zijn of haar sport moest aandoen.Ik heb heel veel kinderen gezien met sportkleren.het sponserloop vond ik ook fijn.Wij hadden onze tweede toets Frans.Wij hebben ook geleert over de 5 Griekse goden.
Nola en Dana - L4 schreef op 14 september 2019 om 12:17:
De viering in de kerk is goed verlopen. De kinderen van het vierde leerjaar hebben het goed gedaan. De kleuters waren er ook! Samen zijn we het schooljaar hoopvol gestart!
Lyem schreef op 13 september 2019 om 13:15:
het was leuk met de spellen en met het niewe thema en met dansen groetjes lyem
Mila schreef op 6 september 2019 om 13:15:
Hallo! Deze week was heel erg leuk want: wij hebben een kei lieve juf juf Hanne. waarom ze zo leuk is? dat is natuurlijk een goede vraag. Ze is leuk omdat ze heel leuk voorleest de lessen leuker maakt enzoverder..... Deze week was ook de eerste schooldag! En die was heel leuk. er zijn natuurlijk ook nieuwe jongens en meisjes in het eerste leerjaar en ze zijn zo schattig + ook een beetje klein dus nu kan ik me ook eens wat groter voelen :).en nog een nieuwtje het nieuwe jaarthema is onthuld! Ik kan de naam van het jaarthema even niet typen want die weet ik stiekem niet zo goed. Dit was mijn verhaal van deze week groetjes van Mila uit het vijfde leerjaar